Familjelivet

Livet kan ta många vändningar i olika riktningar. Under många år var jag singel, utan utsikter om något annat. Sen träffade jag Magdalena 1998 på Aftonbladets chatt och vi gifte oss ett par år senare, men det blev inte alls rätt. Det enda som blev bra med vårt förhållande är våra två barn, Ren (som tidigare har hetat Caroline och Cory) och Elias, som jag älskar väldigt mycket. Ganska snart efter skilsmässan fick barnen bo hos mig på heltid. Det har varit kämpigt periodvis, men jag gör vad jag kan och ibland räcker det till. Ren (född 2001) bor numera i en LSS-lägenhet här i Umeå och Elias (född 2006) bor här hemma.

Efter att ha varit makalös och enastående pappa i några år, träffade jag Ulrika hösten 2015. Det var något helt annat än jag mött tidigare. Jag kände fort att henne vill jag dela resten av mitt liv med. Till min stora glädje vill hon samma sak. Vi gifte oss 15 juli 2017 och resten är en blandning av vardag och ett äventyr.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.