Påskdagens glädje

Det är dags att avsluta denna härliga Påskdag. Det finns nog ingen annan dag som ger mig samma känsla som efter att ha fått fira Jesu uppståndelse. Idag hade vi Zoomgudstjänst i Ålidhemskyrkan. Det blev väldigt bra, även om jag verkligen saknar att få fira att Jesus lever tillsammans med en fullsatt kyrka. Uppståndelsen är nog mitt absoluta favorittema och nånting som jag i högre grad önskar kunde få prägla vår kyrka, min församling och mitt eget liv. Det bästa är att jag redan i morgon ska få fortsätta jobba med uppståndelsetemat, eftersom vi avslutar vårens bibelsamtal med just detta ämne på tisdag kväll.

Tidigare i veckan har jag lagt ut sju korta andakter kring ”Jesu sju ord på korset”. Kolla gärna in dem. Där har jag också länkat till sju passande låtar som fick förstärka budskapet. I mitt letande efter lämpliga låtar stötte jag dock på en ny låt som verkligen har berört mig – och fortsätter göra det varenda gång jag lyssnar på den. Den har jag sparat till nu: ”Thank You Jesus For The Blood” med Charity Gayle.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.