Melodifestivalen 2022 – Inför semifinalen

I morgon kväll är det semifinal i Melodifestivalen. Det är ju en nyhet och ett fräscht grepp. Tror jag i alla fall. Det är ju inte lätt att veta innan man sett upplägget i verkligheten. Om jag har förstått det hela rätt så är det två grupper med fyra låtar i varje. De två låtar som får flest röster i vardera gruppen går sen till final.

Så här rangordnar jag bidragen i respektive grupp, allt utifrån vad jag själv tycker och önskar i resultatväg:

Semifinal 1:
1. ”Higher Power” – Anna Bergendahl
2. ”Hallabaloo” – Danne Stråhed
3. ”My Way” – Tone Sekelius
4. ”Suave” – Alvaro Estrella

Semifinal 2:
1. ”Best To Come” – Lisa Miskovsky
2. ”I Can’t Get Enough” – Cazzi Opeia
3. ”Som du vill” – Theoz
4. ”Till Our Days Are Over” – Lillasyster

Dessa grupper lottades i tisdags. Givetvis är det enda sättet att lösa detta, men det har verkligen slagit snett (enligt min åsikt). Andra semifinalen är klart starkare och egentligen ganska svår att förutsäga. De tre översta i semifinal 2 är också de jag rankar högst i hela semifinalen. Det blir sannolikt endast ”Best To Come” som får alla mina röster i morgon kväll, för Lisa Miskovskys låt är topp 3 i hela Mellot i år!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.