Melodifestivalen 2022 – Finalsummering

Efter en rafflande final i Friends Arena står ”Hold Me Closer” som segrare. Jag kan bara summera det med klassikern ”Rätt låt vann”. Cornelia Jakobs har potential att föra den till en framskjuten placering i Eurovision Song Contest senare i vår. Ja, den kan faktiskt vinna. Övriga resultat har jag inte så mycket att skriva om, men visst är jag lite förvånad över att Medinas låt kom så pass högt upp som den gjorde. Jag gillar duon, men inte låten. Men, men… alla resultat är historia, utom för ”Hold Me Closer” som går vidare mot fame and fortune.

Därmed pausar vi ämnet, lagom till att Turin står värd för le Concours Eurovision de la Chanson 10-14 maj.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.